Life Coaching

Coaching heeft als doel uit te zoeken wat je graag doet en wat je graag wil, maar vooral waarom je dit wil. Life Consult helpt je richting te geven om je diepste verlangens, wat je echt wil, te bereiken.

Een Life Coach leert je jezelf beter te begrijpen door je zelfbewustzijn te verhogen en je kwaliteiten te versterken. Door op zoek te gaan naar persoonlijke wensen en drijfveren, om zo voorop gestelde doelen te leren halen.Life coaching is voor iedereen.

Coaching is voor iedereen die het gevoel heeft, zowel op privé als professioneel vlak, dat je nog meer uit het leven kan halen om gelukkiger en completer te worden.

Bij Life consult leren we jouw om je minder sterke werkpunten te verbeteren en om de juist zeer sterke persoonlijke eigenschappen beter te leren inzetten. Kortom we gaan samen met jouw op zoek naar de meest evenwichtige balans zodoende je persoonlijke leven de stimulans te geven die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Jouw coach zal je bijstaan bij het zoeken naar oplossingen en antwoorden.

Kort Traject

Tijdens een kort traject wordt er aandacht besteed aan doelstellingen die op zeer korte tijd geformuleerd en behaald dienen te worden. Doelgericht wordt de focus gelegd op het te behalen doel. Het grote verschil met een traditioneel coaching traject is dat we de tijd dat we zullen samenwerken om resultaat te boeken gaan beperken tot enkele uren.

Dit kan gebeuren doormiddel van mail of skype, maar als het gewenst is kan er altijd eerst een kennismaking gesprek aan vooraf gaan.